Голямото желание на Ваня Стамболова да оглави Фермата“ най-накрая се сбъдна. След

...
Голямото желание на Ваня Стамболова да оглави Фермата“ най-накрая се сбъдна. След
Коментари Харесай

Ваня Стамболова е новият шеф във „Фермата“


Голямото предпочитание на Ваня Стамболова да оглави „ Фермата “ най-накрая се сбъдна. След като един път участниците не й гласоподаваха доверие и я лишиха от опцията да стане началник на стопанството, вторият й опит се увенча с триумф.

Ваня беше посочена за един от тримата кандидати за поста седмичен началник от отпадналата на последния двубой участничка Христина. След като фермерите гласоподаваха срещу бесарабката Лилия, атлетката се изправи против посочения от продукцията Калоян. Двамата се бориха един против различен в три игри, като спортистката го победи в две от тях.

Още с първата си тирада пред останалите играчи, Ваня Стамболова показа с всички по какъв начин възнамерява да премине управлението й. Макар че не желае да се изявява като началник, тя няма и да толерира подмазвания от никого. За да не се вършат неточности, спортистката щяла да разчита на препоръките на всички, които имат самочувствието, че знаят повече от нея в дадена област, само че беше безапелационна, че тя ще бъде тази, която ще взима крайните решения.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР